Bazenska oprema i hemija

Da bi Vaš bazen bio lep i funkcionalan neophodno ga je dobro i pravilno opremiti. Kvalitet bazena za plivanje ne zavisi od dimenzija ili dubine, nego od toga kako je bazen opremljen.

– Bilo da vam treba kompletno opremanje i izgradnja bazena ili samo određeni delovi (pumpe,filteri,grejači,reflektori,fiting,…) mi vam nudimo sve sto vam je potrebno,ne morate gubiti vreme pozovite nas i mi vam u najkraćem mogućem roku dostavljamo i po želji ugrađujemo vašu poručenu robu.

Kompletnu ponudu asortimana dodatne opreme možete pogledati (na engleskom jeziku) klikom na logo kompanije Astralpool sa desne strane.

Takođe smo u mogućnosti da vam ponudimo veliki izbor staklenih mozaik pločica za oblaganje bazena kao i lajnera (1,5 mm armirana folija),boja za bazene,…

Da bi voda u bazenu bila bakteriološki ispravna i čista neophodno je da se pravilno održava uz pomoć bazenske hemije. Mi uvek imamo na lageru hemiju različitih proizvođača,tako da svakom vašem zahtevu možemo adekvatno odgovoriti. Za sva pitanja i konsultacije pozovite,mi vam uvek izlazimo u susret.

Hemija za bazene

U našoj ponudi možete pronaći hemiju za bazene poznatih proizvođača po najpovoljnijim cenama.

Oprema za bazene

Sve što Vam treba od opreme za Vaš bazen možete pronaći kod nas.
Pumpe, filteri, usisivači, reflektori, mreže, pokrivače, merdevine i još mnogo toga.